Ock

Ekm

Recep Handan Ortaokulu Kitap Günleri kapsamında 04.11.2021 tarihinde saat 9.30 'da Kıymetli Yazarımız İlhan Ege'nin de katılımı ile İmza Günü yapılacaktır.

Değerli çalışma arkadaşlarımız,

2018 yılında, 18.8 milyon ton gıdayı çöpe attık! Bu kadar gıdayı çöpe taşımak için tam 625 bin çöp kamyonu kullanıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı olarak Tarım ve Orman Bakanlığımızın gıda kaybı ve israfını azaltmak için yürüttüğü Gıdanı Koru kampanyasının destekçileri arasında yer alıyoruz.

Sizleri de www.SofranaSahipCik.com adresine girerek, gıda kaybı ve israfıyla mücadele etmek için söz vermeye ve bu konudaki farkındalığınızı sevdiklerinizle paylaşmaya davet ediyoruz.

Saygılarımızla,

Milli Eğitim Bakanlığı

Ock

20-31 Ocak tarihleri arasında (Sömestr tatili süresince) "OKULLAR HAYAT OLSUN"  projesi kapsamında okullarımızda Temel Robotik Kodlama ve İnternet Toplu Kullamın Sağlayıcıları eğitimleri verilecektir. Başvurular için eğiitm almak istediğiniz okul müdürlüğüne müracaat edebilirsiniz.

Nis

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine yönelik olarak 15 Nisan 2015 Çarşamba günü  Deneme Sınavı yapılacaktır. Sınav  saat  15:30´da başlayacaktır. Sınav kurs saatinde yapılacaktır.

Nis

Gruplar olarak Halk Oyunları Ekibimizle  Kırşehir´de düzenlenen yarışmada,  Nevşehir´de düzenlenecek olan Yarı Final elemelerine katılmaya hak kazandık. Öğrencilerimize madalyaları okulumuz Türkçe Öğretmeni Derya GÜLTEKİN tarafından verilmiştir.

Öğrencilerimize başarılar diliyoruz...